Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
.. , . , 15/02/2013 , , , . .

 

Δήλωση του βουλευτή και εισηγητή της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ για θέματα Δημοσίων Έργων, Μεταφορών και Δικτύων κ. Νίκου Σηφουνάκη, ύστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15/02/2013 μεταξύ αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη, καθώς και της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων.

"Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση με τον Υπουργό πάνω στο συγκεκριμένο θέμα της παραχώρησης των αεροδρομίων - θα ακολουθήσει κι άλλη συνάντηση και βεβαίως με τους επιτελείς, με τους υπεύθυνους και τους συνεργάτες του Υπουργού.

Ο Υπουργός και οι συνεργάτες του, όπως και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, μας έκαναν μια πρώτη παρουσίαση και κατέθεσαν τις πρώτες σκέψεις οι οποίες υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, κι εμείς, καταθέσαμε κάποιες δικές μας ουσιαστικές σκέψεις, που έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό - ο οποίος βεβαίως πρέπει να δημιουργηθεί - με τις προϋποθέσεις που τίθενται και από τις δεσμεύσεις της χώρας μας.

Το ουσιαστικό είναι η αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών στα αεροδρόμια, που πρέπει να συνδυάζεται με το συμφέρον βεβαίως της χώρας και με την ανταγωνιστικότητα. Η ποιότητα δηλαδή του προϊόντος με την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας και των αεροδρομίων."